Agregati – Agregati za struju – Crna Gora

Agregati Crna Gora

Agregati Crna GoraAgregati Montenegro ✔️

📍 Podgorica, Crna Gora
📞 067 615 233 i 📞 067 413 668
Website: https://agregati-montenegro.me

Autorizovani diler za prodaju i servis dizel elektro agregata (generatora) marke Cummins iz Engleske. Osim agregata bave se : - kompenzacija reaktivne energije, termovizijsko smanjenje elektroinstalacija, prodaja pumpe za vodu, prodaja hidrofor za potrebe  domaćinstva.


Ključne riječi za pretragu: Agregat za struju Crna Gora ; Generatori ; Generatori na dizel ; Isporuka montaža i servis električnih agregata Crna Gora ; Agregati Podgorica ; Agregati ; Servis dizel agregata ;


Predstavljanje bloga o gradnji kuće

Dok ste tu inače zbog agregata, zadovoljstvo mi je da vam predstavim projekat koji vodim Moj povratak na selo koji je u svojoj prvoj fazi Blog o gradnji kuće.

Nakon što nam je glavni gradski arhitekta iz Opštine Danilovgrad dao saglasnost na idejno rješenje kuće izrađeno od arhitektonskog biroa A12 project, trenutno se radi na izradi Glavnog projekta sa fazama, a u sklopu prikupljanja dokumentacije za legalnu izgradnju kuće u Crnoj Gori.

Definitivno planiram investiciju u agregat za struju kupljen kod Agregati Montenegro (bivši Sjever Mont), s obzirom na česte restrikcije u Danilovgradu. 🙂

Bilo bi mi zadovoljstvo da izdvojite još koji minut vašeg vremena i da klikom na sliku ispod pogledate kako izgleda idejno rješenje kuće na đedovini.

Kako sam ubijedio suprugu da pređemo da živimo na selo?
Arhitekstonski biro iz PodgoriceA12 project zaslužan je za idejno rješenje kuće (FOTO galerija)

Agregati za struju Crna Gora