Samsung uređaji – stigli! ITsvijet.me partner na blogu

itsvijet.me

Zahvljujući kompanijama Tekport čij je glavni brend platforma ITsvijet.me i Samsung-u, za nijansu bezbolnije smo opremili kuću kada su prateći uređaji i bijela tehnika u pitanju.

Samsung i ITsvijet.me – dobar combo!

Najbolji brend postao je partner narastajućoj crnogorskoj kompaniji Tekport, čiji je website – ITsvijet.me i kao takvi, zajednički su podržali blog – Moj povratak na selo, i na taj način ostavili i sami svojevrsni pečat u našoj priči.


TV

Na njihovu preporuku, odlučili smo se za Samsung televizor od 65 inča, kao i prateći nosač koji je trebalo montirati na zid od vermikulita koji je na tačno preciznim mjestima imao metalne nosače, a u koje je trebalo ubušiti držače.

itsvijet.me samsung tv

Bijela tehnika

Frižider

itsvijet.me samsung frižider

Samsung Side by Side frižider, koji nam se na izgled dopao moram priznati, krije brojne prednosti i pogodnosti.

Velika zapremina, No frost funkcija, elegantan dizajn i gabaritnost, uklopili su se u naš enterijer kuhinje zbog čega je odluka pala baš za njega.

Frižider je moguće programirati na način da sve bude u funkciji frižidera, kao i da bude kombinovano frižider-zamrživač, igrajući se sa malim ekranom u unutrašnjosti frižidera.

Kao pogodnost je i to da Dispanzer u lijevom krilu daje mogućnosti da se sipa voda, kocke lepa kao i mrvljeni led (poslednje dvije opcije rade kada lijeva strana služi kao zamrzivač).

Lijep užitak predstavlja to da je frižider direktno povezan sa slavinom, uz filter prečišćivač zbog čega vodu uvijek pijemo odatle.

A da merak bude potpun, pobrine se sin Mihailo koji uzme čašu i sam sipa sebi i ostalim ukućanima vode.

Lock funkcija je takođe moguća, kako djeca ne bi zloupotrebljavala dispanzer.

Aspirator

Samsung dekorativni aspirator se dugo čekao na montažu, dok smo čekali zaokruživanje kuhinje u jednu cjelinu, koje nikako da dođe.
Nakon čega je električar Rade pritekao u pomoć i montirao elegantno za pola sata.

Mašina za posuđe

Samsung ugradna mašina za posuđe odlično se uklopila u kuhinju

Dok čekamo majstore da privedu kraju kuhinju. 🙂

Miha se sprema da da žuti karton. 🙂

Ploča

Rerna

itsvijet.me samsung rerna i samsung mikrotalasna

Mikrotalasna

Skladna sa rernom, u istoj vertikali, nalazi se i mikrotalasna koja je iznenađenje kuhinje, s obzirom na učestalost korišćenja.


Mašina za sušenje

U novi dom, donijeli smo staru mašinu za sušenje, koja se, zanimljivo, pokvarila skoro, i kada finansije dozvole, moraćemo da nabavimo novu – vjerovatno baš Samsungovu. 🙂

Zamrzivač

E, jedina NE-samsung stavka je zamrzivač u našem domu!

U tom trenutku nije bilo dostupnih Samsung zamrzivača na tržištu, i odluka je pala na Teslu, najviše zbog cjenovnog aspekta.

Sada gledajući ponudu, žao mi je da smo propustili ovako moćan Samsung zamrzivač. 🙁


5 godina garancije od Samsunga i ITsvijet.me

Kada kupite uređaj, sljeduje vas 2 godine garancije, međutim u stilu teleshop reklama “I to nije sve!”. Sljedeći korak je registracija na Samsung sajtu, gdje je potrebno unijeti neophodne podatke o proizvodu, kako bi se online aktivirala dodatna garancija.

Simpatičan način kombinovanja dvogodišnje originalne garancije uz dodatne 3 ukoliko se registrujete na Samsung sajtu i unesete sve podatke.

Sve u svemu, veliko hvala ITsvijet.me na saradnji!


Gradite kuću? Konsultujte se

Gradite kuću? Konsultujte se – posjetite tekst i saznajte kako mogu još da vam pomognem.


Podrška

Ukoliko želite da podržite cijelu priču i blog o gradnji kuće koji vodim već duže od tri godine, možete posjetiti stranicu PODRŽI ME, gdje ćete vidjeti koji su to mogući načini.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You May Also Like