Gradjevinske firme Podgorica Crna Gora

Gradjevinske firme - Podgorica Crna Gora

TREND INŽENJERINGGradjevinske firme Podgorica, Crna Gora ✔️

📍 Podgorica, Crna Gora
📞 +382 20 673 731
📞 +382 69 677 255
Website: https://trendinzenjering.me/


O firmi Trend Inženjering

Privatna građevinska kompanija iz Podgorice, Crne Gore koja posluje u domenu građevinskih i profesionalnih usluga upravljanja projektima u svim fazama izgradnje.

I to: – Pripremni radovi; – Zemljani radovi; – Grubi građevinski radovi; – Instalacije; – Objekti niskogradnje; – Objekti hidrogradnje.

Na njihovom sajtu možete pročitati više informacije o projektima na kojima su radili, kao i partnerima sa kojima imaju saradnju. Izdvojili su hotelske komplekse, stambene objekte, hidroelektrane i rekonstrukcije kao svoje najveće reference.


Ključne riječi za pretragu: Gradjevinske kompanije ; Građevinske firme ; Gradjevinske firme Podgorica ; Gradjevinske firme Crna Gora ; Gradjevinski radovi ; Izgradnja kuća ; Izgradnja kuća Crna Gora ; Izvođač radova ; Izvođač sa licencom ; Gradjevinske firme sa licencom ; Grubi gradjevinski radovi; Siva faza ; Ključ u ruke ; Izgradnja kuće; Niskogradnja ; Hidrogradnja ; Pripremni radovi ; Zemljani radovi ;


Predstavljanje bloga o gradnji kuće

Dok ste tu inače zbog gradjevinskih firmi iz Crne Gore, zadovoljstvo mi je da vam predstavim projekat koji vodim Moj povratak na selo koji je u svojoj prvoj fazi Blog o gradnji kuće.

Nakon što nam je glavni gradski arhitekta iz Opštine Danilovgrad dao saglasnost na idejno rješenje kuće izrađeno od arhitektonskog biroa A12 project, trenutno se radi na izradi Glavnog projekta sa fazama, a u sklopu prikupljanja dokumentacije za legalnu izgradnju kuće u Crnoj Gori.

Kada sva dokumentacija bude prikupljena, pristupa se pronalasku izvođača radova, koji mora imati ne samo licencu nego i iskustvo. Naša preporuka je Trend Inženjering.

Bilo bi mi zadovoljstvo da izdvojite još koji minut vašeg vremena i da klikom na sliku ispod pogledate kako izgleda idejno rješenje kuće na đedovini.

Kako sam ubijedio suprugu da pređemo da živimo na selo?
Arhitekstonski biro iz Podgorice – A12 project zaslužan je za idejno rješenje kuće (FOTO galerija)

Gradjevinske firme Podgorica Crna Gora