Čekao se septembar da osvježi…

da osvježi

Živ sam. Vrućina je neka bila, pa se čekao septembar da osvježi.

Kažu da se ni kuća ne pravi baš tokom najvećih vrućina, jer na primjer ona prva nulta ploča mora da stisne dobro, a da ne pukne zbog pretjerane toplote. Zbog istog razloga i druga ploča, i fasada i što šta još. 🙂
Kako i kuću, tako i ovaj blog sad kad je osvježilo, može čovjek na miru da razvija i gradi.

Prva poznanstva

Vođenje bloga donijelo mi je i prva poznanstva. Za firmu iz Danilovgrada koja se bavi obradom kamena, zadužen sam konsultantski u pogledu unapređenja poslovanja i izrade biznis plana radi pridobijanja novih investicija.

Kad su u pitanju arhitekte, ono što mi je najviše bitno u ovom periodu, u planu su sastanci sa tri projektna biroa gdje je cilj doći do najbolje ponude u ovom trenutku za moju porodicu. Arhitekte će imati konstantnu reklamu na blogu o gradnji kući, a uz to će moći da računaju na marketinške i ekonomske usluge moje malenkosti, kako bi se dodatno kvalitetnije pozicionirali na tržištu u odnosu na njihovu konkurenciju.

Pročitajte tekst na temu kako odabrati arhitektu koji će vam napraviti projekat za kuću.

Sa jeseni

Kako prolazi ljeto, a kao što sam i najavio na red dolazi predaja zahtjeva za UT uslove u Opštini Danilovgrad, te razgovori sa projektnim biroima od kojih će jedan uraditi idejno rješenje spremno za predaju Glavnom gradskom arhitekti u Opštini na uvid i odobravanje. Kako sam već sam u Archicad-u napravio amatersko idejno rješenje, ono što je preostalo arhitekti jeste da osvježi na profesionalan način moj rad i izvede sitne korekcije.

Pročitajte tekst na temu dokumentacije potrebne za izgradnju kuće. Toliko je obimna da je ovo tek prvi dio.

Teren

Kako me “teren” ranije nije poznavao, tako sam se i neuspješno borio sa “vjetrenjačama” da dođem do adekvatnog radnog mjesta, koje može da mi obezbijediti pristojan život i ostvari skromne snove koje gajim.

Cilj radnog mjesta je jasno sticanje kreditne sposobnosti i uzimanje stambenog kredita. Pisao sam zanimljiv tekst na temu rješavanja stambenih pitanja kod mladih i možete ga pročitati ukoliko vam privuče pažnju. 🙂

Sad, kad je osvježilo, nadam se u to da ćemo samo svi imati jednake šanse i da ću moći svoje kompetencije da i pokažem i dokažem, na zadovoljstvo kako poslodavca, tako i mene i moje porodice.

Ukoliko imate Linkedin – možete dodati profil Moj povratak na selo gdje sam takođe aktivan, ili pak moj lični – Mišo Savović. Jedan od bitniji tekstova na blogu jesu o bankarskim kreditima sa posebnim osvrtom na stambene. Sve boldovano je klikabilno radi boljeg korisničkog iskustva na sajtu. 🙂

Ening pametna energija

Nemam fotografiju, jer nije još otkriveno putovanje kroz vrijeme, ali želim ovaj tekst da završim slikom izgrađene kuće, koja mi ne izlazi iz glave, i porodice koja je već prešla da živi tamo.

VHM Solutions bravarija Niksic Crna Gora

Neka 2021. bude godina kada će se kamen temeljac postaviti, a 2022. Bože zdravlja i završiti, i nas malo da osvježi. 🙂


Povratak na Početnu stranicu www.mojpovrataknaselo.me

Pregled svih tekstova na blogu o gradnji kuće

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You May Also Like