Stigla podrška – Generalni sponzor na projektu! + poklon čitaocima

Novi volvox sponzor projekta Moj povratak na selo

U poslednjem periodu sam porodici i prijateljima, kroz šalu, govorio “Čekajući Godoa” jer sam upravo u fazi čekanja nekih lijepih događaja kojima se nadam. Nije lako pronaći kvalitetno zaposlenje u periodu krize, a ja se baš tad namjerio i kuću da sagradim.

Upravo kako bih skrenuo svoju pažnju dok čekam, pravio sam istraživanje o materijalima od kojih se život gradi, a o čemu ću detaljnije pisati u mjesecima koji dolaze. U tom cilju, obilazio sam i građevinske firme i stovarišta građevinskog materijala, raspitujući se o pojedinostima, razlikama i naravno cijenama svega što je potrebno za sivu fazu, ali i o proizvodima za unutrašnje opremanje kuće.

Nije daleko od istine izjava da su grubi radovi – siva faza, umnogome lakši od kasnijih finih radova – unutrašnjeg uređenja kuće, a koji treba da stvore pretpostavku za pojam “ključ u ruke” i useljenje o kojem se mašta. Sve dobija dodatno na težini kad se shvati da sam i ja, kao i većina drugih, do prije godinu-dvije bio potpuni laik kada je izgradnja kuće u pitanju.


Nisam ni sanjao ali… eto generalnog sponzora

Biću s jedne strane skroman i reći da baš i nisam očekivao da neko tako veliki može podržati projekat. Sa druge strane, ipak ističem i da sam vjerom u sebe i ovo što radim imao i tu dozu pozitivne ludosti da makar pokušam.

Naime, prije posjeta salonima i stovarištima građevinskog materijala, napravio sam mini istraživanje i saznao koje su to sve kompanije iz pomenute oblasti te ih kontaktirao na jedan ili više načina kako bih predstavio projekat.

Jedna od kompanija mi je posebno privukla pažnju, upravo zbog njihovog skorašnjeg rebrandinga i perioda velike promocije i prisutnosti u medijima i javnosti, a koji je podržao možda i najpopularniji pjevač (balada) iz Crne Gore.

Ono što je bilo moje prvo iznenađenje – dobio sam odmah njihov odgovor mejlom, što je u Crnoj Gori zaista rijetkost. Iako, kad su oni u pitanju, u taj dio eto stvarno nisam sumnjao.

Izuzev lijepog odgovora, stigao je i poziv da i uživo (pod maskama!) predočim cijeli projekat Sektoru marketinga te kompanije.

Novi prodajni salon u ulici Vojislavljevića (na putu kroz Dahnu koji će nekad nadam se biti i bulevar kao što dugo već obećavaju), i ja koji čekam u kolima na velikom parkingu jer sam tradicionalno dosta poranio.
Novi volvox
Za jedan dobar i detaljan obilazak salona treba vam makar 2-3 sata, a stvar je utoliko bolja jer se ne osjećate da ste u polu-osvijetljenom hangaru, što je obično slučaj u Crnoj Gori za ovu branšu. Salon je izuzetno uređen i u njemu ćete se osjećati prijatno pa će i vrijeme proletjeti koliko god dugo da birate među bogatom ponudom. I što je za mene jako bitno i praktično – naišao sam da, izuzev grubog građevinskog materijala, ovdje mogu nabaviti apsolutno sve potrebno za izgradnju kuće.

Kao što rekoh, osim cementakrečablokova za zidanjedrvene građeželjezaarmaturnih mrežamalterisanjacrijepa za krov i sl. ovdje ću biti u prilici da nabavim i keramičke pločice za hodnike, kupatila, kuhinju, vodovodne i elektroinstalacije, sanitarije i kupatilsku opremu, hidroizolaciju i elemente za fasadu, sobna vrata, laminat (parket će nam bojim se biti luksuz).

Ono što u budućnosti možete očekivati od mene jeste troškovnik sa svim fazama u gradnji kuće. U ovom salonu, na veće količine odobravaju adekvatne popuste, ali bez obzira na to, možda ćete na osnovu moje potrošnje moći da stvorite neku okvirnu sliku koliko bi novca trebalo za vašu kuću. Ono što moram odmah napomenuti jeste da ćemo mi svakako ekonomisati. Nije da patimo za luksuznim cijenama, niti smo u mogućnosti. 

Pisaću takođe i o tome gdje se ne smije štedjeti odnosno gdje se treba “isplakati” za buduće dobro. Stay tuned.


Dalje ide… dalje ide…

I na red je došlo zvanično predstavljanje. Većina vas je vjerovatno već, na osnovu smjernica iznad, pretpostavila da se radi o kompaniji – Novi Volvox.

novi volvox
Novi Volvox – Nihov sajt je www.volvox.me

Zadovoljno a pomalo i ponosno, ističem da su prepoznali potencijal projekta Moj povratak na selo, i odlučili partnerski pomoći da zajednički ispratimo sve faze u izgradnji kuće.

Za najavu i popularizaciju pomenute saradnje, dogovorili smo se da darujemo nekog od pratilaca bloga zbog čega sam posebno srećan.


Novi Volvox daruje poklonom

Na društvenim mrežama, projekat Moj povratak na selo će, u saradnji sa Novim Volvox-om pokloniti jednom mom pratiocu vaučer u vrijednosti od 200 EUR, za kupovinu u njihovom novom prodajnom salonu u ulici Vojislavljevića.

Da znate da Novi Volvox u ponudi ima i kvalitetan alat najpoznatijih proizvođača pa eto ideje kako biste mogli iskoristiti taj vaučer. A ako vaučer poklonimo dami, svakako će naći mnogo toga za uređenje kupatila, a uskoro i proizvode jednog omiljenog brenda za uredjenje doma. Nego da sve ne otkrivam, to će biti iznenađenje.

O detaljima i tajmingu ću vas informisati na vrijeme.


Autor bloga: Mišo Savović

Mišo Savović

Pročitajte još: Novost! Kompanija ENING iz Nikšića postala zlatni partner na projektu

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You May Also Like